Aanmelden wedstrijden

[vc_row][vc_column][vc_cta h2=”” style=”flat” color=”juicy-pink”]

Na overleg met de wedstrijdcommissie kun je voor een of meerdere van de onderstaande S-Categorie wedstrijden worden aangemeld. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van jouw deelname.

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Aanmeldingen voor KNSB Cup, Bokalen B & M en MIF testen kunnen worden ingediend via onderstaand formulieren!

De link om in te schrijven voor MIF-testen is: https://forms.gle/JwBjaWmJX2Fcs2jP8
De link om in te schrijven voor KNSB Cup: https://forms.gle/PFZz5Qc6FPgyLYB68
De link om in te schrijven voor Bokalen wedstrijden: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe13tlIlXGr–x3uhdbRBlrNfNAWqOeQAa1ij02ul0XhgAA1w/viewform[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][huge_it_forms id=”17″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]ALGEMENE BEPALINGEN

MUZIEK
De muziek wordt voortgebracht door middel van een CD. Op de CD dient te staan:
a. de naam van de rijder
b. de duur van het programma (in minuten en secondes)
c. categorie waarin gereden wordt
d. op de CD mag alleen de te verrijden kürmuziek staan (één kür per CD)

WEDSTRIJDLICENTIE
Om te kunnen deelnemen aan kunstschaatswedstrijden die onder regelgeving van de KNSB worden georganiseerd moet je in het bezit zijn van een KNSB-wedstrijdlicentie. De wedstrijdlicentie kun je alleen aanschaffen of verlengen wanneer je lid bent van een KNSB vereniging. Je schaft de wedstrijdlicentie online aan in Mijn KNSB op elk gewenst moment. De wedstrijdcommissie helpt jou hier graag mee!.

LETSEL / SCHADE
De KNSB en de organisatoren aanvaarden geen verantwoording voor schade, ongeval, letsel of diefstal door de rijder geleden. Aan de deelnemende rijders worden geen onkosten vergoed.

INSCHRIJFGELD
Voor de S-categoriën is het aan de organisatie om de hoogte van het inschrijfgeld vast te stellen (maximaal € 45,00) en wordt ook door hen aam de verenigingen berekend.

JURERING
S-categoerieën worden middels het papieren scorekaart systeem gejureer. Hiervoor wordt 1 technisch jurylid aangewezen. De organisatie zorgt voor de overige 2 juryleden.

VRAGEN?
Heb jij nog vragen over deelname aan wedstrijden en/of KNSB testen? stuur een mailtje naar info@ksvhaarlem.nl of bel met de wedstrijdcommissie:

Sarina Langenberg-Agata 06-473 90 010
Daan Koning  06-242 42 360

Wij helpen jou graag verder![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]