talentpool klein_tiny

Amitris Salehi Nejad

Om onze sportkanjers optimaal te laten genieten van hun sport hebben wij gezocht naar extra mogelijkheden om onze leden te ondersteunen. Een leuke manier is via ons BOL.com Partnerprogramma. Bij elke aankoop die u via onderstaande link doet helpt u Amitris een beetje verder in haar sport door de commissie die het oplevert. Het kost u niks extra’s!

Bestel via deze link bij BOL.com en ondersteunt Amitris in haar sport!

Sport


FANS VAN AMITRIS


Word jij ook fan van Amitris? Wij zijn het al!
Door fan te worden via onderstaand formulier steun je Amitris bij haar missie om de kunstschaatssport optimaal te beleven. En bent u de eerste die de resultaten van Amitris bij de wedstrijden hoort. En misschien wel de eerste die een gekkenbekkefoto op de training ziet. En wie weet wordt Amitris met uw hulp dit seizoen wel de Fan’s Favourite bij KSV Haarlem!

Ja, ik word fan van Amitris!!

KSV Haarlem

“Amitris kent een geweldige ontwikkeling en daar zijn wij als vereniging natuurlijk supertrots op. Ook brengt zij een geweldige persoonlijkheid op en naast het ijs. Dus natuurlijk zijn wij fan! 💪”

Zsuzsa

“Amitris is een hard werkend meisje, een echte doorzetter. Ze heeft erg veel plezier in kunstschaatsen en in korte tijd veel gegroeid! Ik ben ontzettend trots op haar!⛸️”

Carmen idris

“Omdat zij super goed is in kunstschaatsen 😊😊❤️🥺”

Richard Mayerffy-Molnár

“Haar enthousiasme voor schaatsen is erg leuk om te zien! Ze vind het super leuk om te schaatsen en tegelijkertijd realiseert ook heel goed wel hoe veel werk het is om een hoger niveau te bereiken. Ze traint dus ook hard, een doorzetter. ”

Tante Giorgy

“Ik hou van haar”

Krisztina

“ Ik ken haar sinds haar geboorte. Zij is een doorzetter en zij is gek op schaatsen. Ze is geboren om te schaatsen. 🥰We zijn erbij als zij op het ijs staat.”

Asgar

Isabelle

“Ze zit bij me in de klas”

Noa van der Gronden

“Ze is super goed in kunstschaatsen en een heel aardig persoon!”

Joep van Essen

“omdat we vrienden zijn en ze kan ziek goed schaatsen”

Demir

“Ik vind helemaal mooooooooooooooooooi”


talentpool klein_tiny