beloftenpool_klein_tiny

Jonge kunstschaatsers in de lift

De Beloftenpool ondersteunt de talenten die alle mogelijke ijsuren gebruiken om zich tot de Talentpool te kunnen ontwikkelen

Door de resources van het bedrijfsleven te koppelen aan jonge schaatsers die willen laten zien wat zij in huis hebben, kan er in samenwerking met KSV Haarlem een pad worden uitgestippeld waarbij de jonge sporters het optimale uit hun mogelijkheden kunnen halen.

Klik op de foto’s om nader kennis te maken met onze beloften.beloftenpool groot_tiny

De Beloftenpool is een programma dat is opgezet door het KSVH Sportfonds om kunstschaatstalent optimaal te kunnen ontwikkelen. Als je begint is het een mooi maar lang en inspannend gesprek om mee te doen aan wedstrijden op het hoogste niveau. Het KSVH sportfonds heeft de beloftenpool opgezet om de resources van het bedrijfsleven te koppelen aan de beginnende schaatsers en schaatsers die al goed op weg zijn maar nog niet de sprong naar de hoogste categorie in hun leeftijdsklasse hebben kunnen maken. Door deze schaatsers bij te staan in de allereerste fase van hun kunstschaatscarrière kan er in samenwerking met KSV Haarlem een pad worden uitgestippeld waarbij de jonge sporters het optimale uit hun mogelijkheden kunnen halen.

kunstschaatsen_talent

FINANCIERS EN SPONSOREN

quintinos_tiny

Quintino’s Djava is in Indonesie en Australie al jaren een begrip als het gaat om topkwaliteit koffie & thee.


sportfonds_sponsoren_tiny
sportfonds_sponsoren_tiny
sportfonds_sponsoren_tiny
EEN IDEALE SPRINGPLANK

Op de weg naar succes tellen alle eerste stappen dubbel. Met de wind in jouw vleugels de vlucht beginnen naar zelfontplooiing en succes.

Image is not available
Slider

EEN OVERZICHT

Naam ProgrammaLengte ProgrammaHernieuwbaarheidKwalificaties
KSVH Beloftenpool1 SeizoenElk seizoen hernieuwbaar Toewijding, motivatie, talent en deelnemen aan zoveel mogelijk ijsuren om de hoogste KNSB categorie in zijn/ haar leeftijdsklasse te gaan behalen

DE VOORDELEN

Elke deelnemer zal individueel worden bekeken en gescreend om een zo goed mogelijk programma samen te stellen. Uiteraard vereist dit van de deelnemer een grote inspanning maar het beloftenpool programma ondersteunt de rijder hierbij door het bieden van:
– Persoonlijke begeleiding
– Een individueel traject
– Een maximaal aantal ijsuren
– Off-ice trainingen
– Individuele gesprekken
– Heldere en duidelijke reportages
.. en nog veel meer

Desondanks wordt er ook verlangd dat de deelnemer zelf veel investeert in zijn/haar eigen ontwikkeling en dat de uitgereikte hulp optimaal wordt gebruikt. Door gedurende het seizoen steeds in gesprek te blijven zal de ontwikkeling geoptimaliseerd worden. Samen moet het pad bewandelt worden naar succes. De energie die het gaat kosten betaalt zich terug in de trots van een mooie prestatie en het geluk van zelfontplooiing.

AANMELDPROCEDURE

De trainers van KSV Haarlem geven een indicatie af welke rijders eventueel in aanmerking komen voor de beloftenpool waarna er met de ouders van de betreffende rijder om tafel wordt gegaan. Aangezien het sportfonds haar bronnen goed wilt inzetten zullen alle betrokkenen goed geïnformeerd worden over de rechten en plichten die bij het programma horen. Tijdens het eenjarige traject zal er veel persoonlijke begeleiding voor de deelnemer aanwezig zijn en zal er veel hulp worden geboden bij de ontwikkeling. Aan het einde van het een-jarige traject wordt geëvalueerd en gekeken of de termijn wordt verlengd met een volgend jaar. Voor nieuwkomers in de club geldt dat er gekeken wordt na niveau, potentieel en motivatie van de rijder en zijn/haar begeleiding. Stuur een mail naar info@ksvhaarlem.nl voor meer info.