GROTE CLUBACTIE 2022: IN TEKEN VAN HET KSVH LOYALTY PROGRAM?

Uiteraard hebben wij ook dit seizoen ons KSVH Loyalty Program om onze leden zelf de baas te laten zijn over hoe zij het schaatsen beleven bij KSV Haarlem. Wil jij veel schaatsen voor weinig? Doe mee aan het programma en maak het mogelijk. Meer over het programma valt te lezen op https://www.ksvhaarlem.nl/loyalty-program/

Een van de manieren om KSVH Credits te verdienen met het Loyalty programma is door actief deel te nemen aan de Grote Clubactie 2022! Deze editie krijg jij namelijk voor elk verkocht lot 1 KSVH Credit die omgezet kan worden in 1 EURO korting op jouw lespakket, priveles, kamp of andere geweldige schaatsproducten.

Uiteraard mag de topverkoper weer een speciale bonus verwachten!!

HOE WERKT HET?

De formule is heel simpel: Jij verkoopt loten en wordt per verkocht lot beloont met 1 KSVH Credit. Het verkopen van loten kan op verschillende manieren:

Verkopen via eenmalige machtiging
Alle KSVH leden krijgen verkoopboekjes. De koper vermeldt het rekeningnummer in het verkoopboekje en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje waarop ook een deurzegel te vinden is die de koper op de deur kan plakken. Ook kan deze machtiging kan online worden afgegeven via de QR-code of weblink die in het verkoopboekje staat vermeld.
Per verkocht lot ontvang jij 1 KSVH Credit die weer omgezet kan worden in 1 euro korting op een van de geweldige schaatsproducten (Bijvoorbeeld privélessen, deelname aan WWI, meedoen aan schaatskampen of lesgeld).

Verkopen via online verkoop
KSVH krijgt een eigen online omgeving. Hier kunnen kopers eenvoudig online een lot kunnen kopen. De weblink naar deze pagina kan persoonlijk door jou worden gedeeld via WhatsApp, social media en e-mail met vrienden en familie.
Per verkocht lot ontvang jij 1 KSVH Credit die weer omgezet kan worden in 1 euro korting op een van de geweldige schaatsproducten (Bijvoorbeeld privélessen, deelname aan WWI, meedoen aan schaatskampen of lesgeld).

Verkopen via Superloten
Een Superlot is een mooie vorm van mini-sponsoring waarbij de koper, na het afgeven van een eenmalige machtiging voor € 150 euro, 50 lotnummers op zijn bankafschrift ontvangt. Hebben jou ouders een gulle baas of zakenrelatie? Of weet jij een originele manuier om superloten te verkopen?
Per verkocht lot ontvang jij 50 KSVH Credits die weer omgezet kan worden in 1 euro korting op een van de geweldige schaatsproducten (Bijvoorbeeld privélessen, deelname aan WWI, meedoen aan schaatskampen of lesgeld).


WANNEER IS DE GROTE CLUBACTIE?

De Grote Clubactie is gestart op zaterdag 24 september 2022. De lotenboekjes moeten ZATERDAG 15 NOVEMBER 2022 weer ingeleverd zijn bij Sarina, Zohair of Rogier.

GROTE CLUBACTIE DOWNLOADS

Download HIER de Grote Clubactie Welkomsbrief

Download HIER de Grote Clubactie Prijzenbrief

Download HIER de Grote Clubactie Verkooptips

GROTE CLUBACTIE


VERKOOPTIPS

 • Zorg dat je ELKE week loten verkoopt
 • Verkoop aan jouw ouders, buren, ooms en tantes, juffrouw, meester
 • Maak een namenlijst aan wie je lotjes wilt verkopen
 • Ga op stap in jouw kunstschaatspakje, dat maakt indruk!
 • Stop niet na twee weken met verkopen maar blijf doorgaan
 • Ga op de plek staan waar veel mensen komen, bijvoorbeeld een supermarkt
 • Als mensen niet thuis zijn, kun je later teruggaan
 • Verkoop loten op een familiefeest, verjaardag en dergelijken
 • Ga rond etenstijd op pad
 • Dring niet aan als mensen niet willen, respecteer hun wens
 • Lever op tijd jouw volle verkoopboekjes in bij Rogier of Sarina