talentpool klein_tiny

Iwan van Hulst

Om onze sportkanjers optimaal te laten genieten van hun sport hebben wij gezocht naar extra mogelijkheden om onze leden te ondersteunen. Een leuke manier is via ons BOL.com Partnerprogramma. Bij elke aankoop die u via onderstaande link doet helpt u Iwan een beetje verder in zijn sport door de commissie die het oplevert. Het kost u niks extra’s!

Bestel via deze link bij BOL.com en ondersteunt Iwan in zijn sport!

Sport


FANS VAN IWAN


Word jij ook fan van Iwan? Wij zijn het al!
Door fan te worden via onderstaand formulier steun je Iwan bij zijn missie om de kunstschaatssport optimaal te beleven. En bent u de eerste die de resultaten van Iwan bij de wedstrijden hoort. En misschien wel de eerste die een gekkenbekkefoto op de training ziet. En wie weet wordt Iwan met uw hulp dit seizoen wel de Fan’s Favourite bij KSV Haarlem!

Ja, ik word fan van Iwan!!

KSV Haarlem

“Wij zijn fan omdat Iwan hard bezig is zijn kunstschaatsdromen waar te maken door hard te werken. En naast zijn geweldige talent brengt hij ook een goede vibe op en naast het ijs 🔥”

Marco

“Vanaf zijn eerste keer op oranje huurschaatsen tot het hoge niveau van nu: toewijding, doorzettten, show en heel veel schaatsplezier!”

Yolanda

“Iwan schaatst goed, is gedisciplineerd en traint keihard. En dat allemaal naast zijn studie op de universiteit.”


talentpool klein_tiny