logo-definitief

Welke activiteiten/etentjes doe je aan mee?

Wij hebben hieronder wat meer informatie over de aangeboden activiteiten en het weekmenu. Voor de deelnemers die blijven slapen geldt dat zij aan alle activiteiten en maaltijden mee mogen doen, maar graag toch even aangeven welke activiteit je wilt meedoen (in verband met voorbereidingen).

Voor de niet-slapers geldt dat het avondeten en avondprogramma niet is inbegrepen. Dat betekent dat de deelnemer op de eindtijd van de trainingsdag direct opgehaald dient te worden bij de ijsbaan in De Uithof. Tenzij hij/zij meedoet (gratis) aan een activiteit/uitje en het ophaaladres dus onze accommodatie De Eendenkooi (ma+di+do) of Strand (wo) is, direct op de eindtijd van de activiteit/uitje.

Deelname aan het avondeten en avondprogramma voor niet-slapers is ook mogelijk en kan aangegeven worden in het formulier onderaan deze pagina.  De kosten bedragen €15,- per dag. Het ophaaladres is dan altijd onze accommodatie De Eendenkooi om uiterlijk 20:00 (in verband met slaaptijd slapers, eerder ophalen mag ook).

Schrijf je onderaan deze pagina in via ons inschrijfformulier!!

pistachio-bowl-on-christmas-table

ACTIVITEITEN 0-10 jaar

Workshop Snoepjuwelen maken

Duur: 60 minuten

Tijdstip: Maandagmiddag

Toegankelijk voor: Alle deelnemers

We weten allemaal hoe lekker het is om snoepjes te eten, maar hoe leuk is het om eens creatief aan de slag te gaan met die heerlijkheden. Een smakelijke armband van Jelly Beans, een totaal niet Britse halsketting van Engelse drop en dat ook nog eens in het ontwerp dat je zelf kiest, wat past mooi bij wat?
En probeer jouw creatie niet op te eten terwijl je bezig bent met het ontwerpen.

e56252159f562889fc96cc778938e661

Safari Speurtocht

Duur: 60 minuten

Tijdstip: Dinsdagmiddag

Toegankelijk voor: Alle deelnemers

Onze accommodatie ligt in het Haagse Zuiderpark en in deze stadse woestenij is het ook niet verwonderlijk om wilde beesten tegen te komen. Het is zelfs in voorgaande jaren gebeurd dat olifanten, tijgers, apen en nog meer wilds ons eigen grasveld onveilig maken. Of het was tijdens een dagdroom…..
Hoe het ook zij, wij gaan deze editie van ons kamp op jacht naar wilde dieren in onze eigen stadstuin. Wij hebben trouwens ons geweer met verdovingspijltjes al klaar liggen dus geen zorgen!

pastel-rascals-large-standing-elephant-p7104-9818_image

ACTIVITEITEN 10+

Workshop Chocosalami maken

Duur: 60 minuten

Tijdstip: Maandagmiddag

Toegankelijk voor: Alle deelnemers

Dat koek en chocolade een geslaagd experiment is wist je misschien allang. Tijdens deze workshop ga je met verschillende ingrediënten aan de slag om een heuse chocolade salami te maken. Een ideaal cadeautje voor al die thuisblijvers die je zo lang hebben moeten missen. Of je eet hem natuurlijk gewoon op de achterbank op terwijl je naar huis gaat, niemand die het ziet….
Eindelijk een worst die je als vegetariër ook kan eten en die lekkerder is dan elk ander.

chocosalami2_still2

Zuiderpark Beauty Challenge

Duur: 60 minuten

Tijdstip: Dinsdagmiddag

Toegankelijk voor: Alle deelnemers

Dat onze deelnemers goed kunnen schaatsen weten wij al, zeker na deze extra week training. Maar wij vragen ons eigenlijk toch wel af hoe het met het speurneus gehalte van de groep is gesteld. Daarom sturen wij de tieners op een pittige foto zoektocht door het Zuiderpark, de achtertuin van onze accommodatie. Lukt het om alle foto’s te identificeren en het raadsel te ontrafelen? We zullen zien….
Maar ehhh, waarom heet deze activiteit niet gewoon de Zuiderpark Foto Challenge? En dat is een goede vraag om te stellen met een simpel antwoord: Mochten de Sherlocks dit mysterie oplossen, dan zit de beauty in de verdiende beloning (en beauty is natuurlijk gewoon een leuk woord om te gebruiken).

22387-montreat-sherlock-holmes-lghoz

ACTIVITEITEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN

Stranduitje

Duur: 60 minuten

Tijdstip: Woensdagmiddag

Toegankelijk voor: Alle deelnemers

Onze accommodatie ligt op een grooooote steenworp afstand van strand Kijkduin. Hoe logisch is het dan ook dat wij samen de golven en het zand gaan opzoeken om heerlijk bij te komen van een intensieve trainingsdag. De kalmerende vibe van de zee verlicht de pijntjes en smelt de zorgen, even niet denken aan die triple axel, ook eens lekker.
Oja, bij een strand hoort natuurlijk ook heerlijk genieten van een cocktail. Helaas hebben we geen beachservice dus als je wilt genieten van een heerlijk mixdrankje, zul je toch echt zelf aan de slag moeten en mee moeten doen aan de cocktail workshop! Alvast proost!

DSC_4028

Onzinnige Spelen 2019

Duur: 60 minuten

Tijdstip: Donderdagmiddag

Toegankelijk voor: Alle deelnemers

Na al dat harde trainen is het natuurlijk tijd om onszelf voor te bereiden op onze jaarlijkse barbecue!! Dit gaan wij natuurlijk doen met een lichte activiteit en wat is daar beter geschikt voor dan de officiële Onzinnige Spelen 2019. Je begrijpt dat we hiermee onderdelen als kogelstoten, hordelopen en de triathlon uitsluiten maar daarentegen is er wel plaats voor ondergewaardeerde spellen als ringwerpen en non-alcoholische (we zeggen het er maar even bij voor alle alcoholzoekers onder ons) bierpong.
Ongetwijfeld zijn er deelnemers die alleen maar aan de OS 2019 mee gaan doen voor de mooie mystery hoofdprijs en niet voor de eeuwige roem maar het wordt hoe dan ook heerlijk toeleven naar het avondeten met de plagende lucht van een opwarmende grill die de spellen begeleidt.

download

Minicursus Be Positive

Duur: 60 minuten

Tijdstip: Maandagavond

Toegankelijk voor: Slapers (en eters)…. aanmelden als eter kan nog

De meesten die bij KSV Haarlem binnenstappen vallen altijd op er een relaxte, gezellige maar bovenal positieve sfeer hangt binnen de vereniging. Tijdens deze minicursus nemen we jong en oud mee op een leuke en verrassende zoektocht naar positivisme.
Hoe positief denk jij eigenlijk dat jij bent?
Bovendien betekent het missen van deze minicursus gelijk dat er moet worden aangesloten bij de andere minicursus die op hetzelfde moment plaatsvindt: afwassen….. Dus het ontlopen van de corvee is alvast een positieve uitkomst van deze cursus….

Depositphotos_73419585_m-2015

Minicursus Get Spiritual!

Duur: 60 minuten

Tijdstip: Dinsdagavond

Toegankelijk voor: Slapers (en eters)…. aanmelden als eter kan nog

Spiritualiteit is afgeleid van het Latijnse woord ‘spirit’ dat ‘geest’ betekent. Het is een misverstand dat spiritualiteit altijd samenhangt met religie en ‘geloof’ en dat het zweverig is. Spiritualiteit heeft alles te maken met bewustwording van jezelf en jouw zingeving, motivatie en kwaliteiten.
Tijdens deze minicursus voor jong en oud gaan wij op een speelse en verrassende wijze kijken hoe bewust we eigenlijk van onszelf zijn. Hoe bewust ben jij van jouw kwaliteiten en vaardigheden?

rock-cover

Bonfire fun!

Duur: 60 minuten

Tijdstip: Woensdagavond

Toegankelijk voor: Slapers (en eters)…. aanmelden als eter kan nog

Na een heerlijk dagje trainen en strand is het natuurlijk superfijn om samen rond het kampvuur te zitten voor leuke kampvuurspelletjes. Tijdens een goed kamp mag een kampvuur eigenlijk niet ontbreken: de geur, de gezelligheid, marshmallows roosteren……. AAAAAAAAAAAAAAAArgggggghhhh, was het maar al woensdag!!!! Alhoewel, dat zou betekenen dat het kamp bijna afgelopen is… ehhh, kan het kampvuur niet verschoven worden naar maandag na het gourmetten? Maar dan gaan we al onze positieve zelf ontdekken… pfff, teveel leuks deze week!

3144890094_402ed66dde_o.0

WAT GAAN WIJ ETEN?

Gezond Gourmetten

Tijdstip: Maandagavond

Toegankelijk voor: Slapers (en eters)…. aanmelden als eter kan nog

Op de openingsdag van ons kamp gaan we samen lekker gourmetten met wat minder vlees en brood maar wel lekker veel groenten en met zelfgemaakte sausjes. Kies zelf wat je in jouw pannetje stopt en breng het ware kooktalent naar boven. Maak jij een omelet met paprika of maak jij liever gegrilde champignons met een beetje knoflookboter? Het mooie is dat je dat zelf bepaalt… Uiteraard onder toezicht van de voedingspolitie want de volgende ochtend moet er wel weer getraind worden natuurlijk 🙂

images

Turkish Delight

Tijdstip: Dinsdagavond

Toegankelijk voor: Slapers (en eters)…. aanmelden als eter kan nog

Op de dinsdag schuiven wij heerlijk aan tafel aan voor een exotisch avondje, het is namelijk Turkish Delight Night! Dat betekent allerlei gezonde gerechten uit de Turkse keuken. Zo gaan we heerlijk genieten van coban salatasi, yeşil salata en nog meer lekkere salades.Natuurlijk ontbreken ook zelfgemaakte sausjes niet en als ultiem cheatgerecht kunnen de deelnemers genieten van een turkse pizza, die ze natuurlijk volgooien met tomaat, sla en komkommer.
Deze heerlijke culinaire trip wordt uiteraard begeleidt met de warme klanken van onder andere de kanun, cifte en de davul, uiteindelijk is voor een ultieme smaakbeleving ook een optimale setting nodig. Afiyet olsun!

RFO-1400×919-CheatsQuickTurkishPizza-mini-205be65e-b37b-4477-9210-cb976bca1727-0-1400×919

Beachy Dinner

Tijdstip: Woensdagavond

Toegankelijk voor: Slapers (en eters)…. aanmelden als eter kan nog

Op de woensdag gaan wij heerlijk uitwaaien op het strand. Een zonsondergang meemaken zal vast niet lukken maar op het plezier wat te verlengen gaan wij in ieder geval (als het weer het toelaat) met het bord op schoot in het zand genieten van lekkere beachy gerechten. Dit betekent lekkere salades en andere smakelijke gerechten. In gezelschap van schaatsvrienden eten met het spectaculaire uitzicht op de golven, living the beach life!

picbpGtLz

Barbecue

Tijdstip: Donderdagavond

Toegankelijk voor: Slapers (en eters)…. aanmelden als eter kan nog

Zoals elk jaar gaan wij natuurlijk ook weer los op een van de traditionele hoogtepunten van onze kampweek, de barbecue!! Heerlijk met elkaar smullen van lekkere gerechten en plezier. Nog een avond met elkaar smakelijk genieten van elkaars gezelschap. Overigens kunnen ook ouders zich hier voor aanmelden voor de barbecue via het formulier op deze pagina.
Het is ook standaard een komen en gaan van trainers die even komen buurten, super gezelligggggggggggggggggg….

bbq-healthy-article

Aanmelden kampactiviteiten en maaltijden