KUNSTSCHAATSKAMP HAARLEM

3 t/m 7 mei 2021

Traditiegetrouw heeft KSV Haarlem elk jaar een week kamp en dat is dit jaar niet anders. Vanwege alle Coronaperikelen houden wij het dit jaar dicht bij huis zodat wij verzekerd zijn van een geweldig kamp in ons eigen Haarlem!

De schaatslessen zullen plaatsvinden in de IJsbaan Haarlem, een heerlijke buitenlocatie waar op  optimaal niveau getraind kan worden door alle deelnemers. Naast ijstrainingen zullen de deelnemers ook hun tijd vullen met dans, ballet, yoga, balanstraining, activiteiten en nog veel meer.

De vaste KSVH trainerskern zal onder leiding van Astrid Winkelman aan de slag gaan om de schaatskunsten, de core-stabilty en kracht van de deelnemers te verbeteren en daarbij natuurlijk een ongelooflijke hoeveelheid plezier met elkaar beleven. In deze Coronatijd is goed bewegen natuurlijk cruciaal en vandaar dat dit kamp ook is bedoeld voor alle leeftijden en niveaus zodat iedereen bezig kan zijn.
Dus ben jij recreant of op hoog wedstrijdniveau bezig, er is altijd een plek voor jou op ons kamp. Een heerlijke actieve week vol kunstschaatsplezier.

Als het bovenstaande jou aanspreekt, dan is dit kamp voor jou!!


TRAININGEN


Kunstrijden Kamp
fsicon

ELKE DAG VEEL IJSTRAINING

oiicon

TECHNIEK, KRACHT EN SPINNER OFF-ICE TRAINING

balleticon

BALLET

stretchicon

STRETCH TRAINING


DE LOKATIE

HAARLEM

Onze thuisbasis voor dit kamp zal onze eigen thuisbasis zijn. IJsbaan Haarlem is de ideale trainingslocatie om in deze tijden heerlijk sportief te genieten en jouw kunstschaatskunsten naar een hoger niveau te tillen. Onze trainingscrew zal deze week omtoveren in een week waarin, naast veel plezier, het optimale trainingsniveau gehaald wordt.


ijsbaangroen-500×290

IBIS HOTEL

Naast de IJsbaan Haarlem ligt het Ibis Hotel, een prachtig nieuw hotel waar deelnemers aan het kamp kunnen verblijven die wat verder van de IJsbaan wonen. Zorg er uiteraard voor dat je op tijd een kamer reserveert in deze  mooie overnachtingsplek.


ibis-haarlem-3

DE PRIJZEN


Deelname aan ons kamp kost €400,- voor de hele week.

Alle deelnemers krijgen:
– 3,5 uur ijstraining per dag
– 2 off ice trainingen (techniek, spinner, ballet, kracht) van 45 min per dag


SCHRIJF JE IN (vol=vol):

Het kamp is een samenwerking tussen KSV Haarlem en Dazzling On Tour. Na het invullen van onderstaand formulier ontvang jij nog bericht vanuit Dazzling On Tour met het officiële inschrijformulier waarop ook nog informatie te vinden is betreffende Corona en andere zaken.

Aanmelden kamp