ROLLERKAMP HAARLEM
(inline skates & quads)

22 t/m 26 augustus 2022

KSV Haarlem heeft in relatief korte tijd een geweldige rollertraditie opgebouwd. Ook deze prachtige zomer van 2022 sluiten wij af met een geweldig kamp in ons eigen Haarlem!

Het rollerkamp zal plaatsvinden in de IJsbaan Haarlem, een heerlijke buitenlocatie waar op  optimaal niveau getraind kan worden door alle deelnemers. Naast rollertrainingen zullen de deelnemers ook hun tijd vullen met lenigheidstraining, balanstraining, activiteiten en nog veel meer.

KSVH-oprichter en rollertrainer Rogier zal aan de slag gaan om de rollerkunsten, de core-stabilty en kracht van de deelnemers te verbeteren en daarbij natuurlijk een ongelooflijke hoeveelheid plezier met elkaar beleven. Bewegen is natuurlijk cruciaal voor de jeugd en om dit kamp optimaal te laten verlopen is de leeftijdsgrens ingesteld van 7-12 jaar. Enige uitzonderingen zijn mogelijk, vraag even naar de mogelijkheden via info@ksvhaarlem.nl.
Op elk niveau gaan wij rollen dus ben jij recreant of op hoog wedstrijdniveau bezig, er is altijd een plek voor jou op ons kamp. Een heerlijke actieve week vol rollerplezier.

Als het bovenstaande jou aanspreekt, dan is dit kamp voor jou!!


TRAININGENELKE DAG VEEL ROLLERTRAINING

GESCHIKT VOOR INLINE SKATES EN QUADS

BALANSTRAINING

LEUKE ACTIVITEITEN


DE LOKATIE

HAARLEM

Onze thuisbasis voor dit kamp zal onze reguliere thuisbasis zijn. IJsbaan Haarlem is de ideale trainingslocatie om in deze tijden heerlijk sportief te genieten en jouw inline- of rolschaatskunsten naar een hoger niveau te tillen. Wij zullen deze week omtoveren in een week waarin, naast veel plezier, het optimale trainingsniveau gehaald wordt.

Adres:
IJsbaanlaan 2, 2024 AV Haarlem
06-33943726 (Rogier Langenberg, organisator kampweek/ mede-oprichter & voorzitter KSV Haarlem)DE PRIJZEN


Deelname aan ons kamp kost €250,- voor de hele week.

Alle deelnemers krijgen:
– 3,5 uur rollertraining per dag
– diverse trainingen (techniek, balans, kracht)
– diverse leuke activiteiten
– De hele week volle dagen met plezier (hele ochtend en middag)


SCHRIJF JE IN (vol=vol):

Wij zien jou graag op het leukste rollerkamp van Nederland. Na het invullen van onderstaand formulier ontvang jij nog een factuur voor betaling en benodigde informatie.

Aanmelden kamp