U steunt onze vereniging omdat ……

Wat geweldig fijn dat u interesse toont in onze mooie kunstschaatsvereniging en dat u ons wilt ondersteunen via onze koekjesactie. Op deze pagina vind u meer informatie over het lekkerste initiatief van Haarlem.
Door deel te nemen aan onze koekjesactie steunt u onze sporters bij het beoefenen van hun passie en geeft u de verenigingscultuur in Haarlem een boost. Uw steun zorgt ervoor dat wij onze leden een onvergetelijk sportjaar kunnen bezorgen. Ons kunstschaatskamp is altijd weer het hoogtepunt van ons jaar en dankzij uw gulheid wordt dit ongetwijfeld wederom een geweldig feest. Namens al onze leden en hun familie zeggen wij BEDANKT!

Maar nu terug naar de vraag. Onze leden gaan namelijk heel Haarlem rond met de vraag “Waarom steunt u KSV Haarlem?”. Onze jury, bestaande uit jeugd- en volwassen leden beoordeelt de leukste antwoorden en beloont deze met leuke prijzen. Op deze pagina vind u het prijzenpakket, veel succes!

Zomaar wat vragen

Waarom kreeg ik een bedankbriefje?

Onze leden krijgen bedankbriefjes mee om de deelnemers aan onze wedstrijd informatie te geven over onze jaarlijkse koekjesactie. Op deze manier weet u precies hoe alles werkt.

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?

De winnaar van de koekjesactie 2020 wordt op 25 augustus 2020 bekend gemaakt. Een liefdevolle jury van clubmensen, jong en oud, bepalen wie de leukste reden heeft bedacht om onze vereniging te steunen.

Hoe weet ik of ik gewonnen heb?

U heeft uw email (of mobiel nummer) moeten opgeven en nadat de winnaar door onze jury is bepaald wordt door KSVH contact gezocht met alle winnaars.

  • waar wordt mijn steun voor gebruikt?
  • kan ik mijn motivatie wijzigen

KSVH KOEKJESACTIE 2020

gcalogo

OVER ONZE VERENIGING

KSV Haarlem is een jonge vereniging die is opgericht in 2016. Als kunstschaatsvereniging bieden wij een sportieve plek aan jeugd- en volwassen leden.
Naast het kunstschaatsen bieden wij onze leden in de zomer diverse alternatieve mogelijkheden zoals bijvoorbeeld yogalessen, rolschaatslessen en schaakcursussen. Als snelgroeiende vereniging blijft KSV Haarlem innovatieve manieren zoeken om de sport in Haarlem aan te kunnen bieden om zo mensen uit Haarlem en omgeving samen te laten komen en te verbinden.

Wat is het prijzenpakket?

Prijzenpakket 2020


• 1e
Tristar airfryer
• 2e Bol.com cadeaubon t.w.v. € 20,-
• 3e-5e 3x Verrassingspakket
• 6e-10e 5x Met liefde gebakken appeltaart