KUNSTSCHAATSEN

Leuke kunstschaatslessen in Haarlem: Jeugd

Voor jongens en meiden van elk niveau en leeftijd

KSV Haarlem biedt kunstschaatslessen aan voor deelnemers van 4 jaar en ouder.

Kunstschaatsen is een sport die je individueel of als onderdeel van een team, recreatief of competitief, jouw hele leven kunt beoefenen. Het is leuk, creatief en uitdagend. Het draait om het ontwikkelen, oefenen en uitvoeren van een vaardigheid die je steeds sneller gaat leren en beheersen.
Het leren en automatiseren van een vaardigheid is een belangrijk deel van de ontwikkeling van een kind. Bij KSV Haarlem gebruiken wij onze ervaring en ervaringen uit de schaatswereld in het algemeen om trainingen te geven waarbij individuen van alle leeftijden optimaal schaatsvaardigheden kunnen leren en automatiseren.
Kunstschaatsen biedt een mooie mogelijkheid aan kinderen van alle leeftijden om fysieke en mentale vaardigheden te leren in een sport die creatief, uitdagend en leuk is.

Het nieuwe winterseizoen start op zaterdag 1 oktober 2022. Hou deze website in de gaten of volg ons Instagram account.

Leuke kunstschaatslessen in Haarlem: Teens & Adults

Voor tieners en volwassenen van elk niveau en leeftijd

Net als bij de jeugdgroepen wordt er in de Teens & Adult groepen gewerkt met een gevarieerd lespakket waarbij er aan verschillende facetten gewerkt wordt op een leuke en stimulerende manier. Naast de vaardigheden op de schaats wordt er ook gewerkt aan de conditie en andere basisonderdelen van een goede gezondheid. Dit gekoppeld aan leuke sociale interactie betekent een fantastische winter vol plezier en sportiviteit!

Het nieuwe winterseizoen start op zaterdag 1 oktober 2022. Hou deze website in de gaten of volg ons Instagram account.

Neem een proefles
Wij nodigen graag alle kinderen en hun vriendjes/ familie uit om een proefles te nemen bij KSV Haarlem om kennis te maken met de mooie sport waar wij zo verliefd op zijn. Gebruik het aanmeldformulier op de website voor de proefles aanmelding zodat wij weten wie wij kunnen verwachten en op deze manier iedereen zo goed mogelijk kunnen helpen bij hun eerste schaatservaring.

Schaatshuur
Voor iedereen die op professionele kunstschaatsen wil schaatsen maar deze niet in bezit heeft bieden wij huurschaatsen aan, dit zijn topkwaliteit kunstschaatsen waarop de kinderen een echte kunstschaatsbelevenis krijgen. Voor €5 per les zijn de schaatsen te huur.Locatie, tarieven en tijden seizoen 2022/2023

Locatie

De lessen worden gegeven op de IJsbaan Haarlem. Als het ijs er ligt een walhalla voor alle schaatsers, maar in de zomermaanden een paradijs voor alle skateliefhebbers! De betonnen ondergrond is volledig vlak en bovendien overdekt, geweldige omstandigheden om veilig te kunnen skaten. Maar zodra het ijs weer is gelegd gaan wij weer los op de prachtige ijsvloer die de ijsmeesters elk jaar neer weten te leggen.

Tarieven

De verplichte contributie bedraagt € 55,- voor de leden t/m 15 jaar en vanaf 16 jaar is de contributie € 62,50. Deze contributie is geldig tot aan het begin van het volgende winterseizoen in oktober 2023.

Naast de contributie zijn onze leden uiteraard lesprijzen verschuldigd. Een lesuur voor de jeugd kost omgerekend €14,- per les en voor de Teens & Adults omgerekend €16,50 per les. Individuele lessen kunnen niet worden afgenomen, het gaat per seizoen (resterend deel seizoen) of per strippenkaart.

Tijden

Lestijden Jeugd:
Zaterdagen 09:15-10:15 / Zondagen 16:45-17:45 / Vrijdagen 16:00-17:00

Lestijden Teens & Adults:
Zaterdagen 09:15-10:15 / Zaterdagen 10:30-11:30 / Zondagen 17:45-18:45 / Dinsdagen 18:00-19:15

Wil jij meedoen aan de rollerlessen in Haarlem? Leuk! Het formulier is te vinden op onze webshop: https://ksvhaarlem.nl/bestellen/aanmelden-rolschaatsen/