KSV HAARLEM LOYALTY PROGRAM

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

OVER HET KSVH LOYALTY PROGRAM

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Met het KSVH Loyalty Program kun jij door het afnemen van KSVH producten of het meedoen aan Loyalty Tasks KSVH CREDITS verdienen. Deze KSVH CREDITS kun jij direct inzetten als pure korting op jouw volgend lespakket . Een manier dus om zelf bij te dragen jouw sport goedkoper te maken.
Het KSVH Loyalty Program is ontworpen om niet alleen de afname van KSVH producten te belonen maar is ook bedoeld om de gehele KSVH beleving van onze leden te verbeteren. Onze meest loyale KSVH’ers verdienen het ook om het meest beloond te worden. Daarom zullen naast het verdienen van KSVH CREDITS, die weer ingezet kunnen worden als korting op KSVH producten, ook speciale aanbiedingen en uitnodigingen tot speciale evenementen plaatsvinden.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”4962″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”7891″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

DE TAKEN: WAAR KUN JIJ KSVH CREDITS MEE VERDIENEN?

[/vc_column_text][vc_column_text]Er zijn veel verschillende taken waarmee jij KSVH Credits kunt verdienen. Na het inschrijven kun jij aan de hand van het schema op jouw persoonlijke Loyality pagina zelf bepalen waarmee jij Credits wilt verdienen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

DE BELONINGEN: WAAR KUN JIJ KSVH CREDITS VOOR INRUILEN?

[/vc_column_text][vc_column_text]Er zijn veel verschillende beloningen waaraan jij jouw KSVH Credits kunt besteden. Na het inschrijven kun jij aan de hand van het schema op jouw persoonlijke Loyality pagina zelf bepalen waar jij jouw Credits aan wilt uitgeven.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_color=”#f9f3a0″][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”4965″ img_size=”125×101″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]

Ga jij ook voor KSVH Credits?

Schrijf jezelf in via het formulier aan de onderkant van deze pagina en pak die credits!

[/vc_column_text][vc_column_text]Elke KSVH Credit die jij verdient heeft een waarde van 1 euro. Je kunt namelijk elke KSVH CREDIT die jij hebt opgespaard inwisselen als 1 euro korting op bijvoorbeeld lesgeld of kampgeld. Met veel KSVH Credits heb je voor jezelf veel korting verdiend, ga dus ook aan de slag om alles eruit te halen.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Op welke manieren kun jij KSVH Credits verdienen?

[/vc_column_text][vc_column_text]

[foogallery id=”4970″]

[/vc_column_text][gap size=”29″][gap][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

VEEL GESTELDE VRAGEN

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Wat is het KSVH Loyalty Program?
Het KSVH Loyalty Program is een initiatief waarmee onze leden KSVH Credits kunnen sparen. Deze kunnen worden geruild tegen kortingen op KSVH-producten. Bovendien zijn er voor de deelnemers regelmatig speciale aanbiedingen en evenementen.


Wie mag er meedoen aan het programma?
Elk lid van KSV Haarlem mag aan het KSVH Loyalty Program meedoen.


Hoe kan ik mij aanmelden voor het KSVH Loyalty Program?
KSVH leden kunnen meedoen aan het programma door het formulier onderaan deze pagina in te vullen en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Je moet jouw naam, email en verjaardagsdatum doorgeven op het aanmeldformulier.


Waar ga ik mee akkoord als ik meedoe aan het KSVH Loyalty Program?
Door mee te doen aan het programma ga je ermee akkoord dat jij de algemene voorwaarden hebt gelezen en begrepen en dat je  aan de algemene voorwaarden en eventuele veranderingen die we daarin aanbrengen gebonden bent. Ook ga je ermee akkoord dat je emails ontvangt met aan het programma verbonden zaken.


Wat zijn de algemene voorwaarden van het programma?
De algemene voorwaarden van het KSVH Loyalty Program vind je hier.


Hoe werkt het programma?
Het programma geeft de mogelijkheid KSVH Credits te sparen door verschillende taken en gebeurtenissen. De verdiende credits kunnen worden gebruikt voor geweldige kortingen op KSVH producten.


Hoe kan ik KSVH Credits verdienen?
Op deze pagina vind je een tabel met diverse mogelijkheden/taken om KSVH Credits te verdienen, denk hierbij bijvoorbeeld aan het meedoen aan de Grote Clubactie, Credits ontvangen op jouw verjaardag of gewoon het simpel betalen van jouw lesgeld. Kortom, volop mogelijkheden.


Wat zijn mijn beloningen?
Het KSVH Loyalty Program is gebaseerd op KSVH Credits. Met alle beschikbare taken kun jij deze Credits verdienen. En de Credits kunnen weer worden ingezet als korting. Zo kun jij het maximale uit jouw sport halen.
Bovendien zijn er geregeld evenementen voor leden die een minimum aantal punten hebben behaald. Ook zullen er speciale aanbiedingen zijn voor leden die een minimum aantal punten hebben behaald. Dit minimum zal voor elke korting/ evenement worden bepaald en de leden die daarvoor in aanmerking komen zullen hier via de mail over geinformeerd worden.


Hoe lang blijven mijn KSVH Credits geldig?
Alle behaalde KSVH Credits blijven 1 jaar geldig na behaaldatum. Daarna vervallen de Credits automatisch.


Wat gebeurt er met mijn KSVH Credits als mijn lidmaatschap is beëindigd?
Bij beëindiging van het lidmaatschap vervallen alle bestaande KSVH Credits.


Wat gebeurt er met mijn KSVH Credits als het programma wordt beëindigd?
Bij beëindiging van het programma (wat wij te allen tijde zullen proberen te voorkomen) vervallen alle bestaande KSVH Credits en zal de toegang tot jouw eigen Loyalty pagina automatisch worden beëindigd.


Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord vergeten ben?
Stuur een mailtje naar info@ksvhaarlem.nl als je niet meer in jouw pagina kunt komen. Wij helpen jou graag verder.

 

 

NOG STEEDS VRAGEN? STUUR EEN MAILTJE NAAR INFO@KSVHAARLEM.NL. WIJ HELPEN JOU GRAAG VERDER!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator color=””][vc_column_text]

INSCHRIJFFORMULIER

[/vc_column_text][vc_column_text][huge_it_forms id=”39″]

[/vc_column_text][vc_column_text]Bekijk hier de Algemene Voorwaarden van het Programma[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]