talentpool klein_tiny

Malin Buwalda

Om onze sportkanjers optimaal te laten genieten van hun sport hebben wij gezocht naar extra mogelijkheden om onze leden te ondersteunen. Een leuke manier is via ons BOL.com Partnerprogramma. Bij elke aankoop die u via onderstaande link doet helpt u Malin een beetje verder in haar sport door de commissie die het oplevert. Het kost u niks extra’s!

Bestel via deze link bij BOL.com en ondersteunt Malin in haar sport!


Sport


MALIN IN DE MEDIA


FANS VAN MALIN


Word jij ook fan van Malin? Wij zijn het al!
Door fan te worden via onderstaand formulier steun je Malin bij haar missie om de kunstschaatssport optimaal te beleven. En bent u de eerste die de resultaten van Malin bij de wedstrijden hoort. En misschien wel de eerste die een gekkenbekkefoto op de training ziet. En wie weet wordt Malin met uw hulp dit seizoen wel de Fan’s Favourite bij KSV Haarlem!

Ja, ik word fan van Malin!!

KSV Haarlem

“Wij zijn fan omdat Malin sinds haar komst bij KSV Haarlem hard bezig is met trainen en een geweldig potentieel laat zien🔥.”

Femke

“Ik ben fan omdat ik elke dag zie hoe blij Malin wordt van schaatsen en hoe hard zij werkt om nieuwe dingen onder de knie te krijgen. Supertrotse moeder!”

Oma Gelly Buwalda

“We zijn al jaren fan van Malin! Ze is een echte doorzetter en oefent net zo lang tot ze het kan. We zijn supertrots op deze lieve, sportieve kleindochter!”

Rutger

“Ik ben een enorme fan van Malin omdat ze zo super goed haar best doet met kunstschaatsen en dat ze het daarom zo super goed kan!!!! Ze is een KANJER!”

Annelies Hofmann

“Omdat ik het zó knap vind wat Malin allemaal kan en bewondering heb voor haar doorzettingsvermogen.”

Marianne Karelse

“Schaatsen is haar leven, ook thuis en in de tuin is Malin er mee bezig.”

Jan M. van Ree

“Omdat Malin mooi schaatst en ik opabeppe ben”

Femke Lagarde

“Malin is mijn lieve schaats-dochter. Ze begon bij mijn clubje en is enorm snel gegroeid!!!”

Tante Suus

“Lieve Malin, wat een enorme vooruitgang heb jij al geboekt met kunstschaatsen! Prachtige foto’s staan er al op jouw pagina, je bent al een hele jongedame zo. Ik kan niet wachten op meer foto’s! En zodra het weer kan en mag, zou ik graag eens naar een wedstrijd van je komen kijken. Dikke knuffel!”

Jente!

“Omdat ze mijn grote zus is en ze leert het supersnel. Dat vind ik heel erg knap. Groetjes Jente”

Jantine Wiersma

“Omdat ik trots ben op deze kunstrijdster. Ze is mijn achternichtje en ik vind dat ze het erg goed doet!”

Alyt

“Trots op mijn nichtje!”

Opa Jan Buwalda

“Malin is onze sportieve kleindochter. Ze oefent net zolang tot ze de sierlijke bewegingen op het ijs onder de knie heeft. Ze is een echte doorzetter. We zijn trots op je. Blijf genieten van je sport, Malin!”

Liv

“Zij is mijn lieve (schaats)vriendin en zij kan ook heel goed schaatsen. Blij dat jij naar Haarlem bent gekomen!”

Anna Lagarde

“Ze kan heeel heeeeeeeel goed schaatsen”


talentpool klein_tiny