Niki facebook FINAL_TINY

Niki Wories – “Getting Back On Track” on-ice seminar

Een unieke kans om te leren tijdens dit geweldige seminar

Na de succesvolle off-ice seminars van Niki Wories haalt ze deze succesformule naar het ijs. Een unieke kans voor alle kunstschaatsers en coaches om te leren van de Internationale ervaring die Niki met zich mee brengt. Haal het meeste uit de tijd die Niki nu tijdelijk doorbrengt in Nederland en profiteer van haar aanwezigheid door deel te nemen aan dit grensverleggende seminar dat zal worden gehouden op zaterdag 29 augustus in Haarlem.

De afgelopen tijd hebben veel rijders meegedaan aan de off-ice seminars van Niki en hebben hier de positieve effecten van gemerkt. Om een vervolg te geven aan het geweldig geslaagde off-ice iniatief is dit vertaald in een krachtige on-ice variant en IJsbaan Haarlem/ KSVH ontvangen met trots Niki’s “Getting Back On Track” seminar in Haarlem.

Het inspirerende seminar zal bestaan uit 2 uur ijstraining, 1 uur off-ice training en een presentatie van een technical specialist waarbij alle nieuwe regels voor de kunstschaatsers worden uitgelegd en doorgenomen.

Schrijf je onderaan deze pagina in via ons inschrijfformulier. 

IMG-20200807-WA0001

Locatie, tarieven en tijden

Locatie

De lessen worden gegeven op de IJsbaan Haarlem. Als primeur ligt er de hele zomer ijs in Haarlem en de ijsmeesters hebben een geweldige ijsvloer neergelegd, van tropische hitte tot koel zomerweer ligt de ijsvlakte er prachtig bij.

Tarieven

Deelname aan het seminar kost €85,-. Het aanmelden gaat op basis van beschikbaarheid en op tijdstip van aanmelden, VOL=VOL.

Tijden

De exacte tijden zullen nog nader worden bepaald maar er zal een seminar in de ochtend beginnen en een in de middag. In het inschrijvingsformulier kan de voorkeur voor de start aangegeven worden. De exacte tijden worden zo snel mogelijk gecommuniceerd.

109714151_2358765477750818_4987630820841705767_n

Aanmeldformulier

Onderstaand formulier kun je gebruiken om je op te geven voor Niki’s “Getting Back On Track” seminar.


Aanmelden Niki's "Getting Back On Track"seminar - zaterdag 29 augustus