nonprofit

Design Voor en Van de Vereniging!


KSV Haarlem is een nieuwe vereniging in Haarlem die zich bezighoudt met kunstschaatsen. Als voorzitter van de kunstrijvereniging en bovendien een ervaren grafisch ontwerper heb ik lang nagedacht hoe ik beiden kan combineren en uiteindelijk heb ik het idee opgepakt om in mijn spaarzame vrije tijd voor bodemprijzen professioneel drukwerk te leveren waarvan ik de opbrengsten kan gebruiken om de vereniging vooruit te helpen. Een win-win situatie. Als freelance grafisch ontwerper heb ik al meer dan 18 jaar ervaring. Uitsluitend hoogwaardige design met veel persoonlijke aandacht is mijn streven. Ik kom graag persoonlijk bij u langs.

Hoe werkt het?
Als KSV Haarlem willen wij de binding met de gemeenschap vergroten en door dit initiatief hopen wij u betrokken te maken bij de vereniging. U krijgt drukwerk voor bodemprijzen en KSV Haarlem wordt vooruit geholpen. Uiteraard kunt u ook een donatie aan de vereniging doen of een van onze sponsormogelijkheden gebruiken. Zonder uw hulp kunnen wij niet groeien.

Na het plaatsen van een opdracht zorg ik in nauwe samenwerking met u dat die opdracht naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd. Bij het afnemen van een WordPress website breng ik u middels een persoonlijke workshop op locatie volledig op de hoogte van het werken met dit handige systeem.
Het aannemen van opdrachten zal overigens wel beperkt zijn in verband met tijdsdruk. Ik lever namelijk alleen kwaliteit af en aangezien dit in mijn vrije tijd moet gebeuren zal ik wellicht niet iedereen kunnen faciliteren. Maar vraag gerust!

Wat zijn de prijzen voor het ontwerpen van uw drukwerk/ website?
1 Pagina Website 75 euro
Wordpress Website (inclusief Workshop) 225 euro
Visitekaartjes (inclusief 500 kaartjes) 75 euro
Trouwkaarten (inclusief 50 kaarten) 75 euro
Geboortekaarten (inclusief 50 kaarten) 75 euro
…. en nog veel meer maatwerk nodig zoals andere aantallen of bijvoorbeeld flyers, posters, menukaarten, enzovoort.

Contact?
Voor antwoorden op uw vragen kunt u uiteraard contact opnemen via voorzitter@ksvhaarlem.nl of op nummer 06-87976874.

Met vriendelijke groeten,
Rogier Langenberg