talentpool klein_tiny

Roos de Jong

Om onze sportkanjers optimaal te laten genieten van hun sport hebben wij gezocht naar extra mogelijkheden om onze leden te ondersteunen. Een leuke manier is via ons BOL.com Partnerprogramma. Bij elke aankoop die u via onderstaande link doet helpt u Roos een beetje verder in haar sport door de commissie die het oplevert. Het kost u niks extra’s!

Bestel via deze link bij BOL.com en ondersteunt Roos in haar sport!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


ROOS IN DE MEDIA


FANS VAN ROOS


Word jij ook fan van Roos? Wij zijn het al!
Door fan te worden via onderstaand formulier steun je Roos bij haar missie om de kunstschaatssport optimaal te beleven. En ben je de eerste die de resultaten van Roos bij de wedstrijden hoort. En misschien wel de eerste die een gekkenbekkefoto op de training ziet. En wie weet wordt Roos met jouw hulp dit seizoen wel de Fan’s Favourite bij KSV Haarlem!

Ja, ik word fan van Roos!!

KSV Haarlem

“Wij zijn fan omdat Roos fantastisch schaatst en daarbij ook nog een geweldige uitstraling heeft. Zij brengt altijd een lach in de groep en kwaliteit op het ijs.”

Babs

“Ik ben fan omdat ik de moeder ben van Roos , ze schaatst super mooi en ik ben heel erg trots op haar.”

Jasmijn

“Ze is een hele lieve en goeie zuss (soms😝)”

Luuk

“Wel lache en waarom niet he?”

Arno Verheij

“Roos is supergoed!”

Mieke

“Hallo Roos, Ik vind het heel knap dat je zo mooi kunt kunstschaatsen. Het verbaasd me niets dat je heel gracieus bent, want ik zie je moeder nog voor me hoe ze vroeger danste bij balletvoorstellingen. Heel veel plezier en succes bij de club in Haarlem. Als je in het noorden je kunsten eens komt laten zien dan wil ik graag komen kijken. Ik ben de moeder van Loes en Hilde, die je toen je jonger was wel eens gezien hebt.”

Debby

“Omdat ze mijn achternichtje is en ik haar graag steun. Ik denk ook dat ze heel veel potentie heeft. Als ze het wilt dan kan ze nog mooie momenten gaan beleven.”

Nazomi

“Roos is super aardig en ook nog eens heel goed! Ze heeft altijd een glimlach en ik heb haar nog nooit boos gezien! 😀”

Stefan

“Roos is een topper. Ze gaat er helemaal voor en blijft zich ontwikkelen. Je blijft naar haar kijken.”

Anke

Floris

“Heb heel veel respect voor hoe goed ze is en is vet om te zien hoeveel talent ze heeft”


talentpool klein_tiny