Show Download

Beleef het opnieuw!

Het einde van het winterseizoen is alweer gekomen en wat hebben de kanjers van KSVH het mooi af kunnen sluiten. Dankzij de geweldige steun van vrijwilligers en het enthousiasme en bevlogenheid van alle deelnemers is het uiteindelijk het spektakel geworden waar wij van tevoren op hoopten.
Gelukkig is alles nu terug te zien. Wil jij nog een keer het prachtige zangoptreden van Ida Pelupessy zien? Of juist de huidig Nederlands kampioen Michel Tsiba nogmaals bekijken? Of toch de vurige act van Sterre Van der Gouw andermaal bewonderen? Uiteindelijk kan het allemaal.

Download "The Jungle" show en geniet nog even na!

Door middel van onderstaand formulier kun jij het fotomateriaal en de complete video van de show bestellen, als download of DVD (de foto’s komen uitsluitend per download). De volgende mogelijkheden zijn beschikbaar:

  • De gehele show op video als download aangeboden en alle foto’s van de show als download aangeboden.
    – De kosten voor deze optie zijn 5 euro.
  • De gehele show op DVD aangeboden en alle foto’s van de show als download aangeboden.
    – De kosten voor deze optie zijn 7,50 euro (Eventuele bijkomende verzendkosten zijn 2,50 euro)

Een goede show neerzetten kost de vereniging niet alleen veel moeite maar ook veel geld. Dus misschien een leuk idee om ook andere familieleden te overtuigen een exemplaar van de show te laten bestellen. Hiermee wordt KSV Haarlem geholpen om de kosten van de show te dekken maar zullen ook de ontvangers van dit prachtige materiaal de show van hun ster altijd terug kunnen blijven zien.

Bestellen "The Jungle" Show 2018

Na het invullen van het formulier ontvangt u binnen niet al te lange tijd een betaalverzoek. Wij proberen het betaalverzoek zo snel mogelijk naar u te verzenden. Zodra de DVD en de foto’s klaar zijn zullen wij alle bestellingen in orde maken.