GROTE CLUBACTIE SUPERLOT 2019: STEUN ONZE CLUB EN ONZE LEDEN

Ook dit seizoen dit KSV Haarlem weer mee aan de Grote Clubactie! Met deze loterij maken de kopers van loten kans op geweldige prijzen en worden wij als vereniging ondersteund in onze missie om onze toppers het meeste uit de kunstschaatssport te kunnen laten halen. Op deze pagina is het voor u mogelijk een Superlot te bestellen. Helpt u mee onze vereniging en schaatsers te ondersteunen?

Uiteraard wordt de verkoper van een of meerdere Superloten door KSV Haarlem volledig in het zonnetje gezet!!

Om meer Superloten te verkopen hebben wij diverse sponsormogelijkheden aan de koop van een Superlot gehangen. Hier volgt een tabel met de mogelijkheden:


SOCIAL MEDIA POST
Kopers die een Superlot kopen worden op onze Facebook en Instagram in het zonnetje gezet. Een foto met een positief verhaaltje introduceert uw bedrijf met onze sociale kring.Kopers die een Superlot kopen worden op onze Facebook en Instagram in het zonnetje gezet. Een foto met een positief verhaaltje introduceert uw bedrijf met onze sociale kring.

VISITEKAARTJES ONTWERP EN DISPLAY
Wij ontwerpen een fraai visitekaartje voor de kopers van een Superlot en zorgen er tevens voor dat er 500 van deze visitekaartjes gedrukt worden. Bovendien worden deze visitekaartjes in onze sponsormap geplaatst die tijdens al onze ijsuren (16 uur per week) naast het ijs op tafel ligt zodat aanwezige ouders en toeschouwers uw visitekaartjes kunnen bekijken en meenemen. (Mocht u zelf al visitekaartjes hebben is het natuurlijk ook een leuk idee actievisitekaartjes door ons te laten ontwerpen waarop u een promotie aanbiedt om nieuwe klanten te werven).

HOMEPAGE CAROUSSEL
De homepage van KSV Haarlem wordt uiteraard dagelijks bekeken door bezoekers uit heel kunstschaatsland en andere geinteresseerden. Op de homepage zal een ‘Vrienden van de Club’ caroussel verschijnen waar u 1 jaar lang te zien zal zijn tot de volgende Grote Clubactie begint.

UW LOGO OP EEN TALENTENPAGINA
De rijders van KSV Haarlem zijn de sterren van de club en zij hebben dan ook een eigen pagina op de website. Bij afname van een Superlot krijgt u een plekje op de persoonlijke pagina van een rijder naar keuze. Leuk voor de rijder om een sponsor achter zich te hebben en de exposure die u geniet van alle bezoekers die de pagina bezoeken is natuurlijk ook leuk meegenomen.

KANSEN OM DE LOTERIJ TE WINNEN
Met het kopen van een Superlot koopt u eigenlijk 50 loten en maakt u dus 50x kans op de hoofdprijs van 100.000 euro of een mooie auto. Alle prijzen zijn te bekijken op clubactie.nl/prijzen.

FLYERS
Bij het kopen van 2 Superloten worden er A6 flyers ontworpen en worden er ook nog eens 1000 voor u gedrukt. Uw flyers worden in de flyerstandaard geplaatst die tijdens al onze ijsuren (16 uur per week) naast het ijs aanwezig is zodat aanwezige ouders en toeschouwers uw flyers kunnen bekijken en meenemen. (Mocht u zelf al flyers hebben is het natuurlijk ook een leuk idee actieflyers door ons te laten ontwerpen waarop u een promotie aanbiedt om nieuwe klanten te werven).
Ook komen de flyers op tafels te liggen bij shows en evenementen van KSV Haarlem.

UW BANNER OP ONZE AANMELDPAGINA
Bij het kopen van 3 Superloten ontvangt u alle eerder genoemde voordelen maar krijgt u ook een banner op de aanmeldpagina van KSV Haarlem. Dit is de pagina waar elk lid zich moet inschrijven en elk proeflid zich aan moet melden voor een proefles. Uw banner is dus niet te missen voor onze leden en toekomstige leden. De looptijd is 1 jaar tot de volgende Grote Clubactie begint.

U WORDT GOUDEN SPONSOR!!! EN KRIJGT NATUURLIJK ALLE AANDACHT VAN DE WERELD
Bij het kopen van 3 Superloten wordt u nog eens extra genoemd tijdens alle Grote Clubactie promotie mails en berichten. Dat geldt voor de mails en de berichten op Facebook, Instagram en website. De looptijd is 1 jaar tot de volgende Grote Clubactie begint.
Ook komt u tussen onze vaste sponsors te staan op de homepage sponsor carousel tussen onze vaste sponsors zoals de IJsbaan Haarlem. U valt dus extra op!

HOE WERKT HET?

Een Superlot kopen via IDEAL
1) U kunt onderstaand formulier gebruiken om een Superlot te kopen.
2) Na verwerking van de betaling ontvangt u per mail de lotnummers waarmee u speelt, 50 per Superlot.
3) U ontvangt per post een symbolisch Superlot, wat is getekend door de vereniging. Deze kunt u gebruiken voor een foto, deze plaatsen wij natuurlijk op onze social media kanalen. Dit hoeft uiteraard niet, wij kunnen ook het logo van uw bedrijf of een andere foto naar keuze gebruiken. Anoniem blijven mag natuurlijk ook.
4) Onze creatief hoofdkwartier neemt contact met u op om het eventueel ontwerpen van visitekaartjes of flyers met u door te nemen.

* Let erop bij het kopen van het Superlot in het formulier het KSVH-lid aan te geven die u een extra steuntje in de rug gunt.

SUPERLOTEN BESTELFORMULIER

Let op!! De betaling wordt verwerkt met behulp van ‘Jortt’en ‘Mollie’ en betalen kan via IDEAL.

Dit kunt u bestellen:
1 Superlot = €150 (Gouden pakket)
2 Superloten = €300 (Diamanten pakket)
3 Superloten = €450 (Platinum pakket)

[paytium name=”KSV Haarlem” description=”Koop 1, 2 of 3 Superloten!”]
[paytium_field type=”email” label=”Email” required=”true” /]
[paytium_field type=”name” label=”Uw Naam” required=”true” /]
[paytium_field type=”text” label=”Welke KSVH-schaatser steunt u?” required=”true” /]
[paytium_field type=”dropdown” label=”Optie’s” options=”150/300/450″ options_are_amounts=”true” /][paytium_total /]
[paytium_button label=”Betaal uw Superlot(en)” /]
[/paytium]

GROTE CLUBACTIE

gcalogo

SUPERLOT FEITJES

  • De Grote Clubactie is DE Nationale loterij die verenigingen ondersteunt
  • Het Superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten en heeft een aankoopwaarde van 150 EUR,-
  • 80% van de opbrengst gaat naar de club en rijders
  • Een Superlot kan op 2 manieren worden gekocht: via een eenmalige machtiging of via een online betaling (IDEAL)
  • Bij KSV Haarlem levert de aankoop van een Superlot allerlei extra voordeel op
  • Onze Superlot verkopers worden getrakteerd op een verrassingsmand en een fotoshoot bij de IJsbaan Haarlem
  • Een kopie van het aankoopformulier geldt tevens als uw factuur
  • Het KSV Haarlem lid dat verantwoordelijk is voor het verkopen van een Superlot krijgt vanuit de vereniging een extra steuntje in de rug
rollup-banner-preview-groot