talentpool_midden
talentpool klein_tiny

In de voetsporen van Sjoukje Dijkstra?

De Talentpool ondersteunt de talenten die op het Nationaal hoogste podium schitteren

Door de resources van het bedrijfsleven en innovatieve fondsenwerving te koppelen aan schaatsers die willen laten zien wat zij in huis hebben, kan er in samenwerking met KSV Haarlem een pad worden uitgestippeld waarbij de sporters het optimale uit hun mogelijkheden kunnen halen.

Klik op de foto’s om nader kennis te maken met onze talenten.

sportfonds_kunstschaatsen_sj_ts


OVER DE KSV HAARLEM TALENTPOOL

De Talentpool is een programma dat is opgezet door het KSVH Sportfonds om kunstschaatstalent dat na vele jaren training al grote stappen gemaakt heeft optimaal verder te kunnen ontwikkelen. Aan dit programma doen de rijders mee die al meestrijden in de hoogste categorieën van het Nederlandse kunstrijden.

Het beoefenen van topsport of de weg naar topsport toe vergt een enorme inspanning van degenen die met zichzelf deze missie aangaan. Er gaan eindeloos veel uren zitten in het trainen, reizen, wachten, herstellen en het terugkomen van blessures…. en nog duizend andere zaken die bij het volgen van een grote droom horen. Buiten alle opofferingen die gemaakt moeten worden zit er ook een financieel aspect aan het najagen van doelen. Het KSVH sportfonds heeft de talentpool opgezet om de resources van het bedrijfsleven in Haarlem en omgeving te koppelen aan de kunstrijders die hard op weg zijn grote prestaties te bereiken. Ook worden er initiatieven bedacht die zorgen voor mini sponsoring zodat deze schaatsers een optimale sportontwikkeling kunnen beleven. Door deze schaatsers bij te staan kan er in samenwerking met KSV Haarlem een pad worden uitgestippeld waarbij de jonge sporters het optimale uit hun mogelijkheden kunnen halen.

kunstschaatsen_talent
Slide 1
EXCELLEREN IS EEN KEUZE

Goed worden in een kunst is een moeilijke opgave die alleen te bereiken is door met de juiste mindset toegewijd te zijn aan de weg die begaan moet worden.

Image is not available

DE SPONSOREN VAN DE KSVH TALENTPOOL

Dit blokje is gereserveerd voor bedrijven die zich inzetten voor individuele schaatsers of het programma in het geheel! Wilt u ook sponsor van de KSVH Talentpool  worden of juist een van onze schaatsers individueel ondersteunen? Stuur dan een mailtje naar info@ksvhaarlem.nl.

HWS Verhuur


HWS Verhuur
HWS Verhuur verhuurt al hoogwerkers sinds 1972 onder de naam HoogWerkerSpecialist.
hws.nl >>

sportfonds_sponsoren_tiny
sportfonds_sponsoren_tiny
sportfonds_sponsoren_tiny
sportfonds_sponsoren_tiny
sportfonds_sponsoren_tiny