volwassenen_kunstschaatsen_foto

Schaatsen voor volwassenen bij KSV Haarlem


Het is nooit te laat om te leren schaatsen of jouw schaatsvaardigheid te verbeteren!
Onze trainers zijn er niet alleen voor de jeugd maar ook zeker voor de volwassenen om te zorgen dat de schaatssport in de breedte sterker wordt in regio Haarlem. KSV Haarlem komt overigens voort uit KSS, een school die was opgericht om de volwassenen in Haarlem en omstreken kennis te laten maken met het kunstschaatsen. Deze roots vergeten wij niet en wij blijven het mogelijk maken voor volwassenen om in een leuke en veilige omgeving de kunst van het kunstrijden onder de knie te krijgen.

Neem een  proefles
Wij nodigen graag alle volwassenen en vrienden/familie uit om een proefles te nemen bij KSV Haarlem om kennis te maken met de mooie sport waar wij zo verliefd op zijn. Gebruik het aanmeldformulier op de website voor de proefles aanmelding zodat wij weten wie wij kunnen verwachten en op deze manier iedereen zo goed mogelijk kunnen helpen bij hun eerste schaatservaring.

Schaatshuur
Voor iedereen die op professionele kunstschaatsen wil schaatsen maar deze niet in bezit heeft bieden wij huurschaatsen aan, dit zijn topkwaliteit kunstschaatsen waarop de leden een echte kunstschaatsbelevenis krijgen. Voor €5 per les zijn de schaatsen te huur.